Wat zeggen klanten over PA-4All ?

Hanneke en ik hebben zes maanden intensief samengewerkt. Ze was dankzij haar stijle leercurve, scherpe blik en analytisch inzicht heel snel ingewerkt. Hanneke is een echte professional die geen schroom heeft, direct is, zaken snel doorziet en aanpassen en eigen visie in de juiste dosering combineert.

Janine Godderij

Bestuurder met lef en passie bij ZOwonen

Website ZOwonen

Ik heb Hanneke in de korte tijd dat we samen hebben gewerkt leren kennen als een bijzonder goed gekwalificeerde directiesecretaresse. Snel ingewerkt, kordaat, niet van haar stuk te brengen en soepel samenwerkend.

Zij heeft de niet gemakkelijk taak van interim secretaresse RvB en management assistente met veel succes ingevuld.

@ Hanneke: veel succes en we weten je te vinden ;-)

Jeroen van der Veen

Manager P&O bij PSW

Website PSW

Hanneke heeft zich als interim personal assistant in korte tijd de cardiologie eigen gemaakt, van dagelijkse agendabeheer tot projectanalyse en – management, en terug.

Met haar intelligente en originele kijk brengt zij zaken snel en effectief op orde. Explorerend als het kan maar doortastend als het moet. Hanneke is een zeer prettige persoon waar je heel graag mee samenwerkt.

Prof.dr. H.J.G.M. Crijns

Professor and Chair of Cardiology Maastricht UMC+

Hanneke Schepers heeft ruim een jaar voor de vakgroep Cardiologie van het Hart- en Vaat Centrum van het Maastricht UMC+ gewerkt. Zij kwam binnen als interim 'office manager/personal assistant'. In deze hoedanigheid heeft zij diverse taken uitgevoerd waarbij primair de nadruk lag op het beheer van een complexe agenda inclusief bijbehorende secretariële werkzaamheden. Uitvoering van beide taken was op hoog niveau. Zij gaf blijk van een grote mate van professionaliteit die zondermeer de verwachting overtrof. Gedurende deze periode liet zij meerdere malen blijken te beschikken over een goed ontwikkeld gevoel voor proces- en projektmanagement. Na een korte periode waarin zij voor een andere opdrachtgever werkte, is Hanneke opnieuw gevraagd om de vakgroep te ondersteunen. Dit keer op het vlak van operationele bedrijfsvoering en projectmatige ondersteuning. Ook nu overtrof zij de verwachtingen. Hierbij kan zonder overdrijven worden gesteld dat de door haar doorgevoerde verbeteringen staan als een huis. Op basis van sterke analytische vaardigheden en een groot empathisch vermogen weet zij oplossingen en daadwerkelijke implementatie op voorbeeldige wijze te combineren.

Tot slot. Hanneke is een warme persoonlijkheid die heel goed weet waar ze voor staat zonder enige vorm van arrogantie. Ze hanteert een heldere vorm van communiceren en maakt duidelijke keuzes.

Ir. Drs. Henk Hoogervorst

Programmadirecteur Maastricht Hart+Vaat Centrum

Website MUMC+ Hart+Vaat Centrum

Ik heb Hanneke leren kennen als kundige secretaresse en past zich makkelijk aan een nieuwe omgeving. Verstaat haar vak als directiesecretaresse en is dicht en betrokken met haar omgeving.

Roelant Veldboer

Directeur Dura Vermeer Infra Regionale Projecten BV

Website Dura Vermeer Infra Regionale Projecten BV

Ik ken Hanneke al een hele tijd en heb haar leren kennen als iemand die in de eerste plaats een grote passie voor haar vakgebied heeft. Ze is accuraat, plichtsgetrouw en een uitstekend 'ontzorger' die feilloos zaken aanvoelt.

Hanneke laat nu als ZZP-er zien dat ze ook over uitstekende ondernemerskwaliteiten beschikt. Dit past dan ook helemaal bij haar want ze houdt van de afwisseling en dynamiek die dit met zich meebrengt.

Het prettige aan Hanneke vind ik dat je precies weet wat je aan haar hebt; ze communiceert duidelijk en transparant. Daarnaast is het altijd fijn om met haar te sparren, ze heeft een frisse blik en de nodige ideeën. Ik wens Hanneke dan ook veel mooie freelance-opdrachten toe en hoop in de toekomst nog regelmatig met haar samen te kunnen werken.

Kim Feij

Consultant Finance, (International) Sales, Marketing bij Avance Werving & Selectie

Reacties

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible